Rozšírte svoju objednávku o niektorý z produktov horčíkového radu ❤️ IQ MAG ❤️ a dostanete od nás 🚚 dopravu ZADARMO na celú objednávku. Darček ku každej objednávke Šalviové pastilky s rumančekom a slezom

Café Saula | káva zo starostlivo vybraných zŕn

Café Saula METHOD, ktorá zaručuje VÝBORNÚ KÁVU

Na prípravu šálky kávy potrebujete 54 dokonalých kávových zŕn a spoľahlivý spôsob. Pretože to je jediný spôsob, ako dosiahnuť vynikajúcu kvalitu kávy so všetkým rešpektom, ktorý si zaslúži.

1. IBA NAJLEPŠIE HODNOTENÁ ARABICA Z najlepších plantáží a bez poškodenia.
Prvým krokom k ponuke prémiovej kávy je vybrať si kávu Arabica. V Saule pracujeme len s obilím z najlepších plantáží a bez chýb.

2. VŽDY ROVNAKÉ ZLOŽENIE Rovnaká aróma, rovnaká chuť, rovnaké telo. Napriek zmenám, ktorými prechádza trh s kávou, my v spoločnosti Saula sa od svojho vzniku riadime rovnakým vzorcom tvorby a prípravy. Rešpektujeme to, čo robíme, pretože rešpektujeme to, čo vám ponúkame, s rovnakou zárukou kvality rok čo rok.

3. STAROSTLIVÉ KONEČNÉ KONTROLA_ 100% čistej kávy. Hoci rôzne vysoko kvalitné kávy Arabica, ktoré používame, prechádzajú procesom výberu a umývania v mieste pôvodu, stále obsahujú nečistoty a chyby, keď sa k nám dostanú. Z tohto dôvodu musí naša prémiová káva Saula prejsť až 7 rôznymi výberovými procesmi. Ponúknuť vám kávu najvyššej kvality a 100% bez nečistôt (prach, kamene atď.).

4. POMALÉ PRAŽENIE 15/17 MINUT. Maximálne aromatické spektrum vďaka homogénnemu praženiu. Dôležitým pravidlom pri príprave kvalitnej kávy je nájsť si čas. Z tohto dôvodu pečieme pomaly v Saule až 17 minút pri 205 ° C. To je jediný spôsob, ako dosiahnuť homogénne a rovnomerné praženie každého zrna. Je to typ praženia, ktorý uprednostňujú remeselníci, pretože prevláda kvalita a nie kvantita a zaručuje, že aróma sa vyvíja v správnom čase.

5. Aby sme udržali optimálnu hladinu vlhkosti kávy dlhšie a zachovali všetky jej odrodové arómy, nechladíme vodou, ale exkluzívnym procesom vo vzduchu. Keď pekáč usúdi, že pečienka je na ideálnom mieste, nalejeme obsah valca do chladiča, typu podnosu s perforovaným dnom, cez ktorý cirkuluje studený vzduch. Po ochladení sa káva na niekoľko hodín odošle do sila, aby mohla plne rozvinúť svoju arómu.

6. TRI TÝŽDNE STARÉ Naše balenie, tajomstvo optimálneho zrenia. Po pražení je naša prémiová káva Saula Arabica balená v 4kg kovových nádobách, aby odpočívala pri konštantnej teplote najmenej tri týždne. Týmto spôsobom sa rafinujú všetky jeho registre a organoleptické nuansy.

7. KOVOVÁ NÁDOBA S AROMATICKÝM VENTILOM Maximálna konzervácia. Maximálna čistota. Káva najvyššej kvality. Pri kontakte so vzduchom pražená káva rýchlo starne a stráca svoje vlastnosti. Z tohto dôvodu v Saule po pražení balíme kávu, aby sme sa vyhli kontaktu s O2 a chránili ju tak pred oxidáciou.

Žiadne produkty značky Café Saula | káva zo starostlivo vybraných zŕn sa nenašli...