Darček ku každej objednávke Šalviové pastilky s divozelom a echinaceou

Naturprodukt Sirup Šalviový 250 ml

Kód: 96.0101
Značka: NaturProdukt
4,40 € / ks 3,67 € bez DPH
Skladom (>5 ks)
Balenie: 250 ml

Naturprodukt sirupy sú vyrábané manufaktúrnym spôsobom, bez pridaných aróm, konzervantov či zvýrazňovačov chuti. Vôňu a chuť dodáva sirupom adekvátna porcia ovocia alebo výdatná dávka byliniek. O celý proces, t.j. od pestovania a nákupu byliniek, cez ich spracovanie a výrobu, až po samotnú distribúciu a predaj hotových produktov sa staráme s láskou a rešpektom. Objem: 250 ml

Detailné informácie

Podrobný popis

Naturprodukt sirupy sú vyrobené manufaktúrne, šetrným postupom, zo surovín od preverených dodávateľov. Vôňu a chuť sirupom dodáva adekvátna dávka ovocia alebo výdatná dávka byliniek, trvanlivosť a stabilitu potom zabezpečujú rastlinné silice.
Pôvodná horkastá chuť šalvie lekárskej je delikátne zjemnená repným cukrom. Vzniká tak vyvážená kompozícia, vynikajúca nielen pre exponované obdobia.
 

Návod na použitie
Návod na použitie: Do čaju, limonád, jogurtu, na zmrzliny a do ďalších pochutín. Odporúčame ich ako pre domáce použitie, tak pre bary, reštaurácie, wellness centrá, lekárne, bio obchodom. Jednoducho všade tam, kde dávajú prednosť čisto prírodným produktom.
Dávkovanie: podľa individuálnej chuti. Odporúčané riedenie: 1:10 (na 1 diel sirupu 10 dielov tekutiny)
Skladovanie: Skladujte v suchu a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 3 mesiacov.

Zloženie
Zloženie: Cukor, šalviový výluh 42 %, (pitná voda, šalvia 5 %), kyselina: kyselina citrónová, silica citrónová. Pasterizované. Usadeniny nie sú na závadu.
Výživové hodnoty na 100 ml: Energetická hodnota: 1520 kJ /362 kcal Tuky: < 0,5 g Z toho nasýtené mastné kyseliny: < 0,1 g Sacharidy: 89 g Z toho cukry: 89 g Bielkoviny: < 0,5 g Soľ: < 0,01 g

Doplňujúce informácie
DistribútorNATURPRODUKT spol.s r.o.
Krajina pôvoduČeská republika
CharakteristikaPotraviny
Čiarový kód8595026105911
Forma250 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: